MRIHeRo

Voor al uw MRI werkzaamheden


Op dit moment bestaat ons team uit :

Ronald Brouns 25 jaar MRI ervaring

In 1990 ben ik gestart met de opleiding tot radiodiagnostisch laborant in het academisch ziekenhuis Maastricht. In 1998 heb ik het academisch ziekenhuis Maastricht verlaten en ben in het atrium medisch centrum Heerlen gaan werken.
Na het succesvol afronden van mijn opleiding  ben ik me steeds verder gaan specialiseren als MRI laborant en vanaf 2005 als fulltime MRI laborant verder gegaan in de functie van unitcoördinator MRI. In 2011 heb ik samen met mijn collega deze maatschap opgericht voor het verrichten van MRI scans.

Henri Saes
 22 jaar MRI ervaring

In 1992 ben ik gestart met de opleiding tot radiodiagnostisch laborant  in het 
Atrium Medisch Centrum. Na het afronden van de in-service opleiding ben ik in 1996 opgeleid  tot specialistisch MRI laborant. Vervolgens ook een post HBO cursus gevolgd bij Fontys Hogeschool in Eindhoven. In 2011 heb ik samen met mijn collega deze maatschap opgericht voor het verrichten van MRI scans.

Jan Leijssen 22 jaar MRI ervaring

In 1976 ben ik gestart met de opleiding tot radiodiagnostisch laborant in het SJG Weert. Later heb ik de opleiding tot praktijkbegeleiding gedaan en ben praktijkbegeleider in het SJG geweest. 
In 1994 ben ik begonnen met de MRI opleiding bij Fontys Hogeschool in Eindhoven.Toen het SJG in 1995 zijn eerste MRI kreeg heb ik bijgedragen om de MRI een mooie plaats in het SJG te geven.
Ik heb altijd geprobeerd om zoveel mogelijk kennis over te dragen aan nieuwe MRI laboranten in opleiding. 

info@mrihero.nl